Jdi na obsah Jdi na menu
 


Honza Pleva přeborníkem Oblasti

26. 1. 2015

Dalším úspěchem našeho klubu je zisk titulu přeborníka starších žáků. Honza Pleva potvrdil své žebříčkové postavení a s přehledem vyhrál turnaj v Děčíně.

Bohužel pro Duchcov je za jménem uveden klub Severočeská tenisová. Po dohodě s místopředsedou svazu jsme Honzu na jeho přání nechali hrát starší žáky loňskou sezónu za tento klub(zahrál si republiku družstev). Asi zřejmě nemáme všichni stejnou paměť, někteří v tomto klubu si myslí, že Honza je jejich hráč.

V žádném případě nechceme a nebudeme bránit Honzovi k výkonnostnímu růstu, je to naopak. Vždy bylo a je mým cílem Honzu dovést k maximální výkonnosti. To se nám při jeho pracovitosti a talentu dařilo osm let.

Klubismus je skvělá věc, ale do téhle doby se nehodí. Ale nevadí systematickou prací, správně vedeným sportovním tréninkem a výchovou našich svěřenců v kolektivu se budeme i přes nepřízeň některých lidiček snažit dál.

Honzo velká gratulace a držíme palce na mistrovství republiky.

více na: http://www.cztenis.cz/turnaj/506900/sezona/Z1415/vysledky

 

 Skvělého výsledku dosáhli Adam Kubišta s Ondrou Burešem, kteří vyhráli turnaj mladších žáků  ve čtyřhře v České Lípě. Adam skončil na třetím místě i ve dvouhře.

Kluci gratulujeme a díky smiley

více na: http://www.cztenis.cz/turnaj/706103/sezona/Z1415/vysledky