Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovské zápasy družstev 2016

 Minitenis

Družstvo ve složení Adam Skořepa, Amálka Kytka Rejhonová, Sofie Štorková, Mates a Adéla Grossovi a Emča Blažejovská odehrálo své mistrovské zápasy v Teplicích a v Duchcově. V Teplicích své první zápasy v kariéře odehráli všichni v dobré pohodě. Nebylo pláče a tak seznámení s mistrovskými zápasy splnilo účel. A to nejen pro děti ale i pro rodiče. Druhý turnaj se konal v Duchcově, kde už bylo vidět velké zlepšení ve všech směrech. Většina dětí může kategorii minitenisu hrát i v příštím roce.

 

Babytenis

Ondra Nedvěd, Adéla Svatošová, Standa Frýdl, Pavel Ta Tuan Tu s nejnižším věkovým průměrem sice prohrálo všechny své zápasy, ale někteří hráči byli o dva roky mladší a tak výhled do budoucna je nadějný. První mistráky pro nemoc nehrála naše jednička Ondra Nedvěd a to byla při počtu 5 dětí citelná ztráta.

 

Mladší žáci

Skvělé druhé místo v nejvyšší divizi je velkým úspěchem týmu, který hrál ve složení Ondřej Bureš, Filip Macháček, Pavel Žižanovič, Tadeáš Babčan, Pavlína Zauperová, Bára Vojáčková a Kačka Vohryzková. Pro mě jsme soutěž vyhráli, před námi skončilo družstvo Severočeská tenisová. To je výběr dětí z oblasti. A soutěž je soutěží klubů.

 

Starší žáci

Další neskutečný úspěch A týmu který tvořili hráčl Adam Kubišta, Ondra Bureš, Filip Macháček, Honza Kříž, Pavel Žižanovič, Tadeáš Babčan, Míša Burešová, Pavlína Zauperová, Bára Vojáčková, Eli Čondlová. Druhé místo v nejvyšší divizi opět za výběrem Severočeské tenisové je parádní.

B tým v nižší divizi kde hráči sbírají zápasové zkušenosti se také neztratil. Pravdou je, že jsme se u Btýmů potýkaly s nemocemi a tak jsme na většinu zápasů nebyly kompletní.

 

Dorost

A tým ve složení Jirka Halíř, Tomáš Maxa, Jakub Zlatník, Honza Habenicht, Tomáš Zoro Zázvorka, Adéla Fišerová, Adéla Kulichová a Gabča Pecáková se v nejvyšší divizi zachránil a udržel tak elitní divizi i pro příští rok. Mladší hráči tak opět mohou hrát zápasy proti nejlepším hráčům oblasti.

B tým se v kategorii dorostu rozkoukával a sbíral zkušenosti na vyšší soutěž. A nehrál vůbec špatně čtvrté místo ve skupině  ukazuje, že příští rok by nemusel být vůbec špatný! Složení týmu bylo Tomáš Zázvorka, Adam Kubišta, Honza Kříž, Sláva Buchal, Eli čondlová, Míša Burešová, Leona Kolmanová.

 

Dospělí

Áčko se v nejvyšší divizi udrželo, když porazili TK Kadaň a SK Štětí. Mladí šlapou na paty zkušeným hráčům a to je dobře. Chybí ovšem chuť bojovat a dát do hry srdíčko. Tam musí někteří mladší hráči přidat. Složení týmu Vláďa Matoušek, Radek Štork, Radim Svatoš, Marek Vojáček, Tomáš Maxa, Tomáš Onderka, Zuzana Plevová, Adéla Fišerová.

Mladí hráči v B týmu měli za úkol pokusit se postoupit ze III.divize. To se bohužel nepodařilo, byť to měli těžké. Do soutěže se přihlásilo velmi silné družstvo LTC Teplice, které mělo některé hráče na úrovni 1. ligy. Nicméně prohrát zápas (takticky) v Chomutově jim budeme dlouho připomínat. Složení Jiří Halíř, Tomáš Maxa, Petr Rychecký, Jakub Zlatník, Honza Habenicht, Adéla Fišerová, Lucie Reichertová, Gabča Pecáková.

 

Poděkování za reprezentaci klubu patří nejen hráčům, ale i kapitánům družstev, kteří odjeli mistrovské zápasy sezóny 2016.

 

Náhledy fotografií ze složky mistr.zápasy 2016