Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnajové výsledky domácích hráčů

Posledních třech týdnech předvedli naši hráči na turnajích velmi dobré výsledky.

Adam Kubišta vyhrál v Jirkově na turnaji kategorie C čtyřhru, když se spoluhráčem Dufkem ve finále přehráli Štelziga s Fuchsigem 6:4,6:4.

Petr Kraus prohrál ve finále čtyřhry v Praze ve Vysočanech, týden nato uhrál kolo na přeborech oblasti a vypadl s druhým nasazeným Michalem Nechanickým. A další víkend vyhrál turnaj ve čtyřhře s Michalem Čechem v Chomutově. I když tam nečekaně ve druhém kole prohrál s Korčekem 1:6 a 6:7.

Tomáš Maxa uplynulý víkend v Chomutově prohrál obě finále. V singlu v teibreaku třetího setu s Čechem a ve finále čtyřhry s Krausem a Čechem.

Minulý víkend se konal na domácích kurtech turnaj mladších žákyň. Domácí hráčky se neztratily ani nezazářily.

Nicola Maxová uhrála první kolo stejně jako Míša Burešová. Ve druhém na své soupeřky už nestačily. Spolu vyhrály první kolo ve čtyřhře a v boji o semifinále nešťastně prohrály ve třetím setu ze třech mečbolů!!!

Nedá se nic dělat, holky nejezdí po turnajích a tak zápasové zkušenosti chybí.

Ve velmi dobrém světle se předvedla na svém prvním turnaji Pavlína Zauperová, když v prvním kole porazila Elišku Čondlovou a do druhého nastoupila proti první nasazené 20 bodové Jungwirthové. Výsledek 1:6 a 2:6 je dobrý a předvedená hra Páji ještě lepší!!! Je vidět, že Pája něco zdědila po dědovi a pradědovi  .

Ondra Bureš tento víkend uhrál v Praze na Tempu kolo a ve druhém prohrál v superteibreaku. Škoda, ale opět je to pouze vyhráním se na turnajích. Zápasy se tréninkem nahradit nedají. A zdravím Ondru!!!

To se nedá říct o Matěji Křížkovi, který turnaje jezdí a na Tempu prohrál až ve finále čtyřhry.

V dospělých Klára Přibylová předminulý víkend v Praze na Tempu se spoluhráčkou Váchovou prohrály ve finále čtyřhry 2:6 a 4:6.

Honza Pleva dostal od svazu volnou kartu na MČR starších žáků v Prostějově.

Hráč ročníku 2001 se neztratil a velmi dobrým výkonem ukázal, že je velkým talentem a nadějí našeho klubu.

Vylosoval si 60 bodového hráče a druhého nasazeného Jedličku z ČLTK Praha. Ve vyrovnaném zápase prohrál 3:6 a 4:6. Nicméně ohlasy jsou skvělé a Jedličkovi až do finále vzal nejvíce gamů.