Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duchcovský Kanár 2011 a tenisová sezóna 2011

 

Tenisová sezóna 2011 a Duchcovský kanár 2011
V neděli 10. března proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků za uplynulou sezónu 2011.
Loňský rok byl pro duchcovský klub a jeho hráče úspěšný.
Minitenisté skončili v základní skupině severočeského přeboru druzí a do finále čtyř nejlepších týmů o skóre nepostoupili. Ale i tak to byl pěkný výsledek našich nejmenších. Složení družstva Masárová, Ottis, Babčan, Bureš, Křížová, Zauperová a Boháčková.
Babytenisté po odchodu několika opor do mladších žáků teprve začali získávat zkušenosti ale Adam Kubišta i Nicol Maxová se neztratili.
Družstvo mladších žáků ve složení Maxa, Pleva, Jedlička, Kraus, Zázvorka, Habenicht, Mastíková hostující Váňová vyhrálo svojí skupinu a postoupilo do nejvyšší soutěže.
Družstvo starších žáků ve složení Novák, Maxa. Pleva, Kraus, Zlatník, Jedlička, Šimonová, Reichertová a hostující Hlinková skončilo v nejvyšší soutěži na pátém místě a nebýt zaváhání s Českou Lípou, mohlo být do třetího místa.
Dorostenci skončili ve druhé divizi na druhém místě a při rozšíření účastníků první divize doufáme v účast v nejvyšší soutěži i této kategorie. Družstvo hrálo ve složení Bárta, Rychecký, Zlatník I., Halíř, Novák, Jedlička, Šimonová, Reichertová, Švarcová a Ferdová.
Dorostenci nastupující v B týmu dospělých nezklamali spíše naopak. Šimonová v nejnižší divizi neprohrála a Rychecký získal tolik potřebné zkušenosti.
Nejlepší jednotlivci za rok 2011.
1. Jan Pleva
2. Klára Přibylová a Pavlína Šimonová
3. Tomáš Maxa
4. Lucie Reichertová
5. Petr Kraus
6. Adam Kubišta
 
Družstva
1.       Mladší žáci
2.       Dorostenci
3.       Minitenisté